تقدیر استاندار مرکزی از معاون غذا و دارو اراک

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۴ کد : ۱۸۷۰۲ اخبار اصلی
استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی از معاون غذا و دارو و جانشین مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به منظور زحمات بی شائبه و مستمرشان درکارگروه گندم، آرد و نان تقدیر نمود.
تقدیر استاندار مرکزی از معاون غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس آقازداه استاندار و مهندس فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی از دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو و خانم مهندس آذر مختاری جانشین مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به منظور زحمات بی شائبه و مستمرشان درکارگروه گندم، آرد و نان تقدیر نمود.

متن تقدیر نامه به شرح ذیل است:

معاون محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک
جناب آقای دکتر عباس علیمرادیان

باسلام
رمز پیشرفت و بالندگی کشور، مرهون تلاش‌های مشتاقانه و کوشش صادقانه انسانهای وارسته و فرهیخته‌ای است که در طلب رضای خداوند حکیم، خدمت صادقانه را الگوی، همت خویش ساخته اند. لذا بدینوسیله از همکاری و مساعدت جنابعالی در کارگروه گندم،آرد و نان استان تقدیر و تشکر نموده و از درگاه حضرت احدیت است سعادت و توفیق روز افزون برایتان مسئلت می نمایم.
سید علی اقازاده
استاندار مرکزی

جانشین محترم مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
سرکار خانم مهندس آذر مختاری