وبینار جلسه هم اندیشی فرآورده های سنتی دانشگاه های قطب ۶ کشوری

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۹۰۷۱ اخبار اصلی
جلسه هم اندیشی معاونت های غذا و داروی قطب ۶ کشوری در خصوص یکسان سازی فرایندهای اجرایی تفویض احتیارشده، به صورت وبینار برگزار شد.
وبینار جلسه هم اندیشی فرآورده های سنتی دانشگاه های قطب ۶ کشوری

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر نجما سلیمانی کارشناس اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل معونت غذا و دارو بیان کرد:  این جلسه که با حضور روسای ادارت متناظر فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل دانشگاه های قطب ۶ به صورت مجازی برگزار شد.

وی افزود: در این وبینار به لزوم یکسان سازی فرایندهای اجرایی تفویض اختیار شده، مشکلات و مسایل موجود در زمینه صدور مجوز های اولیه فرآورده های سنتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت  و پرسش و پاسخ بررسی اولیه پرونده اولیه فرآورده های مکمل مطرح شد.

کلید واژه ها: وبینار اداره طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو اراک معاونت های غذا و داروی قطب ۶ کشوری