برگزاری مراسم پیاده روی به مناسبت روز جهانی غذا برای کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه

۲۶ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۲۱۱۳۴ اخبار اصلی
جانشین مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک گفت:مراسم پیاده روی به مناسبت روز جهانی غذا برای کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ،مهندس آذر مختاری افزود: صبح امروز دوشنبه  ۲۶ مهرماه جاری مراسم پیاده روی به مناسبت روز جهانی غذا توسط مدیریت غذا معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک برای کارکنان این معاونت برگزار شد.

وی در ادامه با بیان اینکه هدف از برگزاری این مراسم تحقق شعار رفتار ما آینده ما را می سازد است، یادآور شد: برگزاری این مراسم بیشتر به منظور آگاهی و اصلاح سبک زندگی و اصلاح الگوی مصرف، تحرک و خودمراقبتی است.

کلید واژه ها: همایش پیاده روی روز جهانی غذا مهندس آذر مختاری