مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک مطرح کرد؛

اندازه گیری اسید فولیک

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۱۸۶۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۲۷
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: در خصوص پیگیری روش های اندازه گیری اسید فولیک در پرمیکس و آرد، بررسی های لازم توسط پرسنل آزمایشگاه آنالیز دستگاهی و سم شناسی این معاونت صورت گرفت.
اندازه گیری اسید فولیک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد:  طی بررسی ها و اقدامات صورت گرفته و پس از انجام فاز تحقیقاتی گسترده در این زمینه، شناسایی اسید فولیک در پرمیکس توسط دستگاه HPLC انجام شده است. طی پیش بینی های انجام شده، به زودی این روش بر اساس اصول و قواعد آنالیز دستگاهی، معتبر سازی خواهد شد.

وی افزود: همچنین، از آنجایی که روش معتبر به منظور اندازه گیری اسید فولیک در آرد موجود نیست و بر اساس دستورالعمل سازمان غذا و دارو مقدار این ماده در آرد بسیار ناچیز و در حد ppm 5 / 1   است  (به شرط اینکه پرمیکس مورد استفاده داره 75 / 0درصد اسید فولیک باشد)، مقدار کمی این ماده از حد تشخیص دستگاه HPLC بسیار کمتر می باشد و نیاز به روش های پیشرفته استخراج و دستگاه های تخصصی مانند LC/MS می باشد، که با توجه به مواردفوق، انجام این آزمایش امکان پذیر نمی باشد.

انتهای پیام//

کلیدواژه‌ها: اندازه گیری اسید فولیک مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو


( ۲ )

نظر شما :