در پیامی صورت گرفت؛

پیام تبریک معاون غذا و دارو به ریاست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۶ دی ۱۴۰۰ | ۲۲:۵۷ کد : ۲۳۳۴۲ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو در طی پیامی ابقای حجت الاسلام حسنوند رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی را تبریک گفت.

جناب حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای علی حسنوند
رئیس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک
باسلام و تحیت،
با کمال افتخار مراتب تبریک و تهنیت خویش را به محضر حضرت عالی تقدیم می دارم. برجامعه فرهیخته دانشگاهیان استان مرکزی مبرهن است که پیشینه فرهنگی حضرت عالی سبب ساز برکات فراوانی برای دانشگاه و به ویژه نسل جوان دانشجو بوده است، که همین دلگرمی عظیمی است.
ابقای جناب عالی که از اساتید فرهیخته علمی دانشگاه هستید، به حکم رئیس شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاهها افتخار دیگری است که جامعه دانشگاهی علوم پزشکی با تکریم بر آن می بالد.
یقین دارم که تداوم اندیشه های بلند حضرت عالی، همواره مسیر رسیدن به آرمان های امام راحل و ارزش های انقلاب اسلامی را برای نسل جوان امروز فراهم خواهد آورد.
از خداوند متعال سربلندی و تعالی برای حضرت عالی در این مسئولیت خطیر را خواستارم.

دکتر عباس علیمرادیان

کلید واژه ها: ابقای حکم رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری حجت الاسلام حسنوند دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک پیام تبریک