تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس آذر مختاری جانشین مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک بر تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری ،توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی در روزهای پایانی ۱۴۰۰ توسط کارشناسان این معاونت خبر داد.
مهندس مختاری گفت: کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، ضمن بازدید و پایش محصولات سطح عرضه، در صورت مشاهده عدم انطباق و مغایرت اطلاعات کالای نامنطبق را به صورت برخط در سامانه کشوری audit ثبت و اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
وی افزود: در راستای اجرای بند"پ" ماده ۷ قانون احکام دائمی توسعه کشور و به منظور سامان دهی شبکه توزیع فراورده های غذایی و آشامیدنی بازدید و کنترل های لازم توسط کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی از اینگونه انبارها انجام می شود.و ضمن بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی در سامانه aduit ثبت می شود./
نظر شما :