پایش مواد و فرآورده های غذایی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

۰۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۵ کد : ۲۴۶۲۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۱۵
دکتر محسنی، مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو اراک گفت: از زمان شروع اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی در مجموع ۸۰ نمونه در آزمایشگاه پذیرش شده است و کلیه کارشناسان آزمایشگاه ضمن حضور در ایام تعطیلات نوروز و دریافت نمونه ها در حال انجام آزمون ها می باشند.
پایش مواد و فرآورده های غذایی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر ژیلا محسنی مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو اراک گفت: آزمایشگاه کنترل این معاونت با همکاری پرسنل مجرب و متخصص و همچنین در  اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته، آماده است تا در ایام تعطیلات نوروز تمامی خدمات مربوط به حوزه سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی را طبق ادوار گذشته به خوبی به همشهریان و مسافرین عزیز ارائه دهد.
وی همچنین اضافه کرد: که در ایام تعطیلات نوروز مردم هیچ گونه نگرانی در مورد سلامت مواد غذایی تولید شده در واحد های صنعتی اراک و شهرستان تابعه و نیز سطح عرضه نداشته باشند، لذا آزمایشگاه حتی در ایام تعطیل نیز مجدانه امور محوله در این حوزه تخصصی را انجام می دهد و کنترل و پایش به صورت مستمر صورت می گیرد.

کلید واژه ها: آمادگی آزمایشگاه کنترل دکتر عبداللهی مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو اراک ایام نوروز


( ۱ )

نظر شما :