تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی استان مرکزی
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر رضا تاجیک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: در راستای تشدید نظارت و کنترل محصولات لبنی که از اوایل اسفندماه سال جاری آغاز شده است و به منظور ارتقاء سطح ایمنی و کیفیت محصولات غذایی، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی از واحدهای تولیدی و کارخانجات غذایی استان بازدید کردند.
دکتر تاجیک افزود: در همین راستا به همت کارشناسان نظارت بر موادغذایی، در بازدید از چند کارخانه لبنی، ضمن بررسی دقیق رعایت کامل موازین بهداشتی، از کلیه سالن های تولید، بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی بازدید صورت گرفت.
وی افزود: در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی و دقت در جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباقهای ناخواسته به مسئولین فنی واحدهای تولیدی، تذکرات لازم داده شد.
نظر شما :