ارائه بیش از هجده میلیارد ریال مساعدت دارویی به بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند در سال ۱۴۰۰

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۵ کد : ۲۴۸۴۹ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در سال ۱۴۰۰، بیش ازهجده میلیارد ریال مساعدت دارویی به بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند ساکن در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ارائه شده است.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان بیان کرد: علیرغم محدودیت اعتبارات مربوطه و افزایش قیمت داروهای وارداتی، در سال جاری 5234 نفر از بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند استان از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک مساعدت دارویی دریافت نموده اند.

وی ادامه داد:  تا زمان ابلاغ دستورالعمل جدید و اختصاص اعتبارات سال ۱۴۰۱، ارائه مساعدت دارویی به بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند مطابق شیوه نامه سال ۱۴۰۰ ادامه می یابد ولی در طی این مدت قادر به پذیرش بیمار جدید و تشکیل پرونده نخواهیم بود.

وی افزود: داروهای وارداتی که مشابه داخلی آنها در بازار دارویی کشور وجود دارد، مطابق دستورالعمل های وزارتی تحت پوشش مساعدت دارویی قرار نمی گیرد.

کلید واژه ها: مساعدت مالی معاونت غذا و دارو اراک