ترفندهای تغذیه ای در ماه رمضان

۰۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۳ کد : ۲۵۱۶۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۳۳
کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: پیروی از یک برنامه‌ غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.
ترفندهای تغذیه ای در ماه رمضان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: 

در فاصله افطار تا سحر مصرف  کنید، کم آبی و خشکی بدن باعث یبوست و  تضعیف سیستم ایمنی در بدن میشود.  

برای کاهش احساس تشنگی، از لیموترش،کاهو و خیار در وعده سحر استفاده کنید

اگر سحری نخورید، در طول روز و از ساعت ۱۱ صبح ببعد دچار افت قند خون،کاهش تمرکز و افت توان کاری می شوید.

از انواع نان و‌غلات سبوس دار مصرف کنید ، مصرف سبوس علاوه بر جلوگیری از یبوست، در جلوگیری از اضافه وزن و بیماریهای گوارشی مثل سرطان کولون موثر است.

مصـرف مقـادی‌ کـافی‌ گـروه سـبزی‌ هـا و میـوه هـا در ایـام روزه ضروری است .

شیر و لبنیات علاوه بـر تـامین‌ کلسـیم‌ و فسـفر و بخشـی‌ از پــروتئین‌، ویتــامین‌ هــای‌ گــروه B بـه‌ خصــوص ویتــامین‌ B2 و B12 را کــه‌ بــه‌ تقویــت‌ سیســتم‌ ایمنــی‌ بــدن کمــک‌ مــی‌ کنند، تامین‌ می‌ کند.

کلید واژه ها: ماه رمضان


( ۱ )

نظر شما :