ترفندهای تغذیه ای در ماه رمضان
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد:
در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید، کم آبی و خشکی بدن باعث یبوست و تضعیف سیستم ایمنی در بدن میشود.
برای کاهش احساس تشنگی، از لیموترش،کاهو و خیار در وعده سحر استفاده کنید
اگر سحری نخورید، در طول روز و از ساعت ۱۱ صبح ببعد دچار افت قند خون،کاهش تمرکز و افت توان کاری می شوید.
از انواع نان وغلات سبوس دار مصرف کنید ، مصرف سبوس علاوه بر جلوگیری از یبوست، در جلوگیری از اضافه وزن و بیماریهای گوارشی مثل سرطان کولون موثر است.
مصـرف مقـادی کـافی گـروه سـبزی هـا و میـوه هـا در ایـام روزه ضروری است .
شیر و لبنیات علاوه بـر تـامین کلسـیم و فسـفر و بخشـی از پــروتئین، ویتــامین هــای گــروه B بـه خصــوص ویتــامین B2 و B12 را کــه بــه تقویــت سیســتم ایمنــی بــدن کمــک مــی کنند، تامین می کند.
نظر شما :