نشانگر رنگی تغذیه ای معیاری برای دریافت اطلاعات تغذیه ای

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۰ کد : ۲۶۲۱۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۰۵
کارشناس مسوول نظارت بر فراورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه ای، زمینه آسان تر نمودن انتخاب محصولات غذایی سلامت بخش برای مصرف کننده را فراهم می آورد.
نشانگر رنگی تغذیه ای معیاری برای دریافت اطلاعات تغذیه ای

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، آیدا غفاری بیان کرد: به بهانه هفته سلامت و با توجه به اهمیت مصرف بهترین مواد غذایی و بهترین انتخابها برای مصرف کننده، می بایست توجه افراد را به نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی لیبل محصولات غذایی و آشامیدنی جلب کرد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم به مصرف‌کننده به صورت شفاف و قابل درک در مورد فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی ضروری است، نشان گر رنگی تغذیه ای بهترین و سریعترین راه برای آگاهی از مقدار کالری، میزان قند و نمک و چربی ترانس هر محصول غذایی است.

وی یادآور شد: لازم است که مردم همواره محصولات غذایی با تعداد نشانگرهای سبز و نارنجی بیشتر و قرمز کمتر را در اولویت خرید و مصرف خود قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی هر شخص از باید و نباید های تغذیه ای خود، از اصول سلامتی و کاهش بیماریهای غیر واگیر میباشد.

کلید واژه ها: نشانگر رنگی تغذیه ای اطلاعات تغذیه ای دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی اراک


( ۱ )

نظر شما :