نشانگر رنگی تغذیه ای معیاری برای دریافت اطلاعات تغذیه ای
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، آیدا غفاری بیان کرد: به بهانه هفته سلامت و با توجه به اهمیت مصرف بهترین مواد غذایی و بهترین انتخابها برای مصرف کننده، می بایست توجه افراد را به نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی لیبل محصولات غذایی و آشامیدنی جلب کرد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم به مصرفکننده به صورت شفاف و قابل درک در مورد فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی ضروری است، نشان گر رنگی تغذیه ای بهترین و سریعترین راه برای آگاهی از مقدار کالری، میزان قند و نمک و چربی ترانس هر محصول غذایی است.
وی یادآور شد: لازم است که مردم همواره محصولات غذایی با تعداد نشانگرهای سبز و نارنجی بیشتر و قرمز کمتر را در اولویت خرید و مصرف خود قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: افزایش آگاهی هر شخص از باید و نباید های تغذیه ای خود، از اصول سلامتی و کاهش بیماریهای غیر واگیر میباشد.
نظر شما :