توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری کارگاه آموزشی کمبود ویتامین های ای و آهن، برچسب اصالت کالا ، نشانگر های رنگی تغذیه ای در مدارس شهر اراک

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۷۵۶ اخبار اصلی
کارگاه آموزشی کمبود ویتامین های ای و آهن، برچسب اصالت کالا ، نشانگر های رنگی تغذیه ای توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو اراک درمدرسه دخترانه حضرت خدیجه کبری اراک برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی کمبود ویتامین های ای و آهن، برچسب اصالت کالا ، نشانگر های رنگی تغذیه ای  در مدارس شهر اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک ،با توجه به سیاست های معاونت غذا و دارو و اهمیت آگاهی بخشی به عموم مردم خصوصا دانش جویان و دانش آموزان،با هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی جلسه آموزشی در مدرسه حضرت خدیجه کبری توسط کارشناسان این معاونت برگزار گردید.

خانم مهندس غفاری ، مهندس احمدی ،مهندس قنای در گفتگویی با روابط عمومی معاونت اعلام نمودند:در این جل

سه در خصوص رمزکشایی از برچسب اصالت کالا و نحوه شناسایی و رهگیری کالای اصیل از کالای قاچاق و تقلبی در سامانهTTAC  و همچنین نشانگرهای تغذیه ای نصب شده برروی محصولات غذایی و عوارض عدم استفاده از ویتامین های ای و آهن آموزش های لازم ارائه گردید.

لازم به یادآوری است این آموزش ها بصورت مستمر برای گروههای هدف ادامه خواهد داشت.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک مصمم است با قدرت فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود

را در سطح جامعه گسترش دهد.

کلید واژه ها: آموزش برچسب رهگیری و کنترل اصالت نشانگر رنگی تغذیه ای ویتامین ای و آهن مدارس