شکایتی در زمینه طرح دارویاری نداشته ایم

۰۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۸۰۵۳ اخبار اصلی
مدیر دارویی معاونت غذا و دارو اراک گفت: در زمینه اجرای طرح دارویاری، تاکنون شکایتی در استان مرکزی ثبت نشده است.
شکایتی در زمینه طرح دارویاری نداشته ایم

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ دکتر ژیلا محسنی مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اجرای طرح دارویاری از ۲۳ تیر همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی گفت: برگزاری جلسات مختلف، تشکیل تیم‌های بازرسی و چاپ و نصب پوستر طرح دارویاری در محل داروخانه‌ها از جمله اقدامات انجام شده در زمینه اجرای این طرح است.

وی گفت: همچنین به منظور رصد و پایش اجرای طرح دارویاری ۱۵۰ مورد بازرسی طی هفته گذشته تا کنون از داروخانه‌های استان به وسیله تیم‌های بازرسی و معاون غذا و دارو انجام شد.

محسنی گفت: تاکنون هیچ گونه شکایت و یا گزارش تخلفی در زمینه اجرای این طرح در سطح استان نداشته ایم.

مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اطلاع رسانی طرح دارویاری از طریق درگاه معاونت غذا و دارو و دانشگاه، اختصاص یک خط ویژه علاوه بر ۱۹۰ جهت پاسخگویی به شکایات مردمی، تشکیل گروه اطلاع رسانی با داروخانه‌ها و داروسازان استان به منظور پاسخگویی به سوالات را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

او هدف از اجرای طرح دارویار را افزایش تعداد دارو‌های تحت پوشش بیمه و کاهش هزینه‌های بیماران اعلام کرد.

کلید واژه ها: اجرای طرح دارویار دکتر محسنی مدیر دارویی معاونت غذا و دارو اراک