پیام تبریک معاون غذا و دارو در پی انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۵ کد : ۲۸۵۱۱ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو انتصاب جناب آقای دکتر امانی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تبریک گفت و از زحمات جناب آفای دکتر سید محمد جمالیان قدردانی کرد.
پیام تبریک معاون غذا و دارو در پی انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، متن پیام به شرح ذیل میباشد:

(وَهُوَ یَتَوَلَّى الصَّالِحِینَ )
بسمه تعالی
بدینوسیله تبریک و تهنیت صمیمانه خود را به مناسبت انتصاب شایسته جناب آقای علیرضا امانی به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تقدیم می دارم.یقین واثق دارم که مدیریت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جناب آقای دکتر علیرضا امانی و همفکری همه نیروهای متخصص و متعهد و بهره برداری از همه تجربیات گذشته موجبات ارتقاء اهداف و خطی مشی حوزه سلامت استان را فراهم خواهد  نمود.
همچنین لازم می دانم که از زحمات بیدریغ جناب آقای دکتر سید محمد جمالیان تشکر که در اوج تحریم ها، کمبودها و مشکلات ناشی از گسترش بیماری کرونا به شکلی خستگی ناپذیر در رفع موانع و ساماندهی حوزه های سلامت استان فعالیت نمودند تشکر و قدردانی نمایم.
از در گاه ایزد سلامتی و توفیق خدمت در جهت رشد و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای هر دو بزرگوار مسئلت دارم.
دکتر عباس علیمرادیان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی