بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از شرکت نامی نو

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۱ کد : ۲۸۶۱۴ اخبار اصلی
دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به همراه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی از شرکت" نامی نو" تولید کننده انواع سس بازدید کرد.
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از شرکت نامی نو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ پس از این بازدید ، دکتر عباس علیمرادیان ضمن خدا قوت به مدیر و مسئولین فنی این واحد تولیدی، توجه به صنعت غذایی را الزامی دانست و گفت به فرموده رهبر فرزانه انقلاب باید وابستگی کمتری به واردات داشته باشیم. ایشان ادامه داد، راز توفیق کشورهای توسعه یافته ، توجه و استمرار در کیفیت است؛ کیفیت باید از سیاست دور باشد .

علیمرادیان تکنولوژی به روز، صیانت از منابع انسانی و کیفی سازی محصول را از ارکان توفیق در صنعت دانست. معاون غذا و دارو رضایت مصرف کننده را بعد اصلی کیفیت شمرد و بیان کرد، نباید بر تنها سلامت محصولات بسنده کرد بلکه باید بر روی ارتقا دانش فنی و تجهیزات آزمایشگاهی سرمایه گذاری فراوانی شود.

شرکت نامی نو اراک با مساحت ۷ هزار متر و با ظرفیت تولید ۱۳ تن انواع محصول در روز و با ۶۵ نفر پرسنل در شهرک صنعتی شهید بابایی شازند فعالیت میکند.

کلید واژه ها: بازدید از کارخانجات نامی نو معاون غذا و دارو اراک