کمبود دارو در استان مرکزی تا پایان آذرماه رفع می‌شود

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۰ کد : ۳۰۸۹۳ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کمبود داروی مورد نیاز استان مرکزی با ورود محموله جدید خارج از کشور تا پایان آذرماه جاری رفع می‌شود.
کمبود دارو در استان مرکزی تا پایان آذرماه رفع می‌شود

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر «عباس علیمرادیان» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: شرکت‌های تولیدی و توزیعی اکنون برای رفع نیاز دارویی فعالیت بیشتر را در برنامه کاری خود قرار داده‌اند.

وی در خصوص تولید انواع آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور گفت:پیش از این پنج میلیون واحد از این 2 نوع دارو در کشور تولید می‌شد اما اکنون به هشت میلیون رسیده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تلاش‌ها برای رفع کمبود دارویی ادامه دارد و اکنون تولیدکنندگان سه برابر ظرفیت، دارو وارد بازار مصرف می‌کنند.

دکتر علیمرادیان افزود: سهمیه دارویی هر استان براساس جمعیت سنجیده می‌شود که این شاخص برای استان مرکزی یک و نیم تا ۲ درصد تعیین شده است.

۱۸۰ داروخانه در استان مرکزی فعالیت دارند که از این تعداد ۱۴۰ داروخانه در بخش دولتی و بقیه در بخش خصوصی هستند.

کلید واژه ها: رفع کمبود دارو استان مرکزی معاون غذا و دارو اراک