۴۰ درصد کمبود دارو در استان مرکزی حل شده است

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۴ کد : ۳۱۳۲۴ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد کمبود دارو در استان مرکزی حل شده است.
۴۰ درصد کمبود دارو در استان مرکزی حل شده است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: کمبود دارو در استان حدود ۴۰ درصد برطرف شده ولی به این منظور نیست که به نقطه رضایت بخشی رسیده‌ایم و کمبود دارو کاملاً برطرف شده است.

وی، همچنین یکی از دلایل کمبود برخی اقلام دارویی را نبود دپوی استراتژیک و شرکت توزیع سراسری دارو عنوان کرد و افزود: هرچند شرکت‌های خصوصی و دولتی در استان در حال توزیع دارو هستند، اما این شرکت‌ها نیاز استان را برطرف نمی‌کنند و داروخانه‌های استان ناچار به سهمیه بندی برخی اقلام دارویی می نمایند.

وی عنوان کرد: معاونت غذا و دارو استان در تلاش است تا هم محل توزیع دپوی دارو و نیز شرکت‌های توزیع را در استان هر چه سریع‌تر راه اندازی کند.

کلید واژه ها: کمبود دارو معاونت غذا و دارو اراک