بررسی توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۳ کد : ۳۲۵۱۷ اخبار اصلی
جلسه ای به منظور توسعه فیزیکی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با حضور معاون غذا و دارو در فتر این معاونت برگزار شد.
بررسی توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو اراک با تاکید بر اهمیت آزمایشگاه و وظایف کنترلی آن، اظهار کرد: آزمایشگاه به عنوان یک نهاد کنترلی می‌تواند در تضمین کیفیت محصولات غذایی و همچنین سلامت آنها نقش مهمی را ایفا نماید

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه تجهیز آزمایشگاه این معاونت اظهار کرد: ساخت چند واحد در آزمایشگاه به منظور توسعه فیزیکی آزمایشگاه به زودی از سر گرفته می‌شود .

دکتر علیمرادیان ادامه داد: کاربردی کردن تحقیقات در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در زمینه همکاری با نهادهای علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آمادگی کامل را دارد .

در ادامه هر کدام از اعضا به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در راستای وظایف آزمایشگاهی پرداختند و همچنین مشکلات پیشنهادات و برنامه‌های پیش رو را مورد بحث و بررسی قرار دادند .

همچنین در زمینه مشکلات آزمایشگاهی از قبیل تامین مواد شیمیایی با کیفیت، خرید تجهیزات و روشهای آزمون در بین اعضا تبادل نظر صورت گرفت .

کلید واژه ها: توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک