جلسه قطب شش کشوری برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۵ کد : ۳۲۶۹۱ اخبار اصلی
نشست معاونین غذا و دارو منطقه آمایشی شش کشوری امروز چهارشنبه مورخ۱۴۰۱/۱۲/۰۳برگزار شد
جلسه قطب شش کشوری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو . صبح روز چهارشنبه، سوم اسفند ماه، نشست معاونین و مدیران غذا و دارو قطب ۶ کشور با حضور مشاور امور دانشگاه های علوم پزشکی سازمان غذا و دارو ، مدیر راهبری ، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.این نشست در قالب کارگروه های تخصصی معاونین غذا و دارو ۷  دانشگاه علوم پزشکی قطب ۶ ، مدیریت نظارت بر فراورده های خوراکی و آشامیدنی ، مدیریت نظارت بر فراورده های آرایشی و بهداشتی ، مدیریت نظارت بر دارو ، مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ، مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی و مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های طبیعی ، سنتی و مکمل با هدف بررسی و ارایه راهکار و پیشنهادات حوزه غذا و دارو برگزار شد.

گفتنی است قطب شش کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی استان های زنجان، البرز، قز‌وین، اراک، قم ، ساوه و خمین می باشد.

در این نشست گزارش عملکرد منطقه آمایشی ۶ کشور در حوزه غذا و دارو توسط دکتر حقیقت ، دبیر کلان منطقه ۶ غذا و دارو و همچنین ظرفیت ها و نقاط قوت و چالش ها ارایه شد .

کلید واژه ها: قطب شش کشور نشست