نان کامل کلید تضمین سلامت جامعه است

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۵ کد : ۳۲۹۲۰ اخبار اصلی
جلسه ای در خصوص بررسی راهکارههای رفع مشکات حوزه آرد و نان استان مرکزی با حضور معاون غذا و دارو و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
نان کامل کلید تضمین سلامت جامعه است

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،مهندس آذر مختاری جانشین اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو بیان کرد: جلسه ای در خصوص بررسی راهکارههای رفع مشکات حوزه آرد و نان استان مکزی با دکتر عباس علیمرادیان حضور معاون غذا و دارو ،مهندس ملکی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ، مهندس گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و کارشناسان هر دو حوزه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

مهندس مختاری افزود: در این جلسه در خصوص مشکلات موجود در حوزه آرد و نان به ویژه عدم تطابق نوع نان با آرد مصرفی از لحاظ درصد سبوس گیری به خصوص در نانوائیهای نیمه یارانه ای بحث و تبادل نظر شد.
به گفته وی در پایان جلسه راهکارهای جدید همکاری مشترک نیز ارائه شد.

کلید واژه ها: غله نشست خبری کارگروه گندم،آرد و نان معاونت غذا و دارو اراک