تشدید نظارت بر واحد های تولیدی مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک،مهندس فریده گلستانی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت: در آستانه ایام نوروز سال ۱۴۰۲ از سوی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به منظور حفظ و ارتقای سلامت مصرف کنندگان و مسافران نوروزی، از واحد های تولیدی مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی استان مرکزی در سطح استان بازدید بعمل می آید.
وی ادامه داد؛ طبق دستورالعمل و ضوابط سازمان غذا و دارو کشور ، انبارهای نگهداری ،توزیع و شرکت های پخش محصولات غذایی، بهداشتی مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو می باشند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خاتمه، یادآور شد؛ کارشناسان ستادی اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ضمن بازدید از انبارها و بررسی سوابق مرتبط با مستندسازی ها، چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی را در سامانه aduit ثبت می نمایند.
نظر شما :