عدم تعطیلی نظارت و فعالیت های حوزه غذا و دارو در نوروز ۱۴۰۲

۰۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۹ کد : ۳۳۲۰۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک گفت: تامین سلامت آحاد جامعه از وظایف و رسالت های خطیر این معاونت است.
عدم تعطیلی نظارت و فعالیت های حوزه غذا و دارو در نوروز ۱۴۰۲

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر علیمرادیان ضمن اشاره به دستورالعمل شورای اطلاع رسانی دولت تصریح کرد: با توجه به شعار محوری «دولت تعطیل نیست»، معاونت غذا و داروی استان نیز  با نظارت و فعالیت های مستمر و بجد خود در جهت فراهم نمودن بستر مناسب سفر، تامین سلامت مسافران نوروزی و استفاده بهینه مردم از امکانات و خدمات دولتی حوزه سلامت، اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی هدفمند، انجام نظارت و بازرسی های سرزده، آگاه سازی و فرهنگ سازی جامعه و.... اهتمام ویژه دارد.

معاون غذا و داروی استان مرکزی در پایان خاطر نشان کرد: هم وطنان عزیز در صورت نیاز به راهنمایی و مشاهده هر گونه تخلف می توانند جهت گزارش گیری، ارائه راهنمایی و پاسخ به شکایات مردمی در حوزه غذا و دارو  با سامانه مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم ۱۹۰ به صورت ۲۴ ساعته و نیز شماره همراه ۰۹۱۸۸۹۳۹۳۹۵ در ساعات ۸ الی ۱۲ و ۱۶ الی ۲۰ همه ایام نوروز تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۲ تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: ایام نوروز معاونت غذا و دارو اراک