هشدار معاون غذا و دارو درباره تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۹ کد : ۳۴۱۴۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک نسبت به عوارض ناشی از تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی هشدار داد.
هشدار معاون غذا و دارو درباره تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک نسبت به عوارض ناشی از تزریق بوتاکس در آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی هشدار داد.
او دلیل رونق گرفتن این کار در آرایشگاه‌ها را هزینه بالای تزریق بوتاکس توسط پزشکان متخصص عنوان کرد.

به گفته علیمرادیان بسیاری از بوتاکس‌های موجود در بازار، از طریق غیرقانونی و قاچاق وارد کشور می‌شود که استفاده از آنها عوارض جدی برای پوست صورت دارد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اراک معتقد است بوتاکس یک داروی تزریقی است و باید تنها توسط پزشکان و متخصصان آموزش دیده در مراکز پزشکی مجاز نظیر مطب، کلینیک و بیمارستان استفاده شود. بنابراین تزریق داروی بوتاکس باید از سوی متخصصان پوست انجام شود و تزریق این دارو توسط آرایشگران غیرمجاز است.

کلید واژه ها: تزریق تزریق ژل و بوتاکس معاون غذا و دارو اراک