نمونه برداری از ۳۷۸ نمونه مواد غذایی و بهداشتی استان مرکزی در خرداد ماه سال جاری
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر آیدا غفاری در گفت وگویی با ارائه گزارشی از عملکرد آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی استان در خردادماه ۱۴۰۲ اظهار داشت: در این بازه زمانی مجموعاً ۳۷۸ نمونه ماده غذائی، آرایشی و بهداشتی برای انجام آزمایشات فیزیکو شیمیائی و میکروبی در آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی معاونت غذا و دارو پذیرش شد.
۷% از نمونه های پذیرش شده مربوط به مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو بوده و ۹۳% نمونه های پذیرش شده ، نمونه های ارسالی از شبکه های بهداشتی تحت پوشش دانشگاه و همچنین معاونت های بهداشتی دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین بوده است.
از ۳۷۸ نمونه پذیرش شده تعداد ۱۰۲ نمونه دارای عدم انطباق آزمونهای میکروبی، شیمیایی و یا آنالیز دستگاهی بوده است.
آیدا غفاری عنوان کرد: با استفاده از دستگاه HPLC چندین آزمایش مربوط به کنترل نگهدارندهها بر روی محصولات مختلف غذایی ، انجام پذیرفت؛ همچنین ۶ مورد بازرسی از آزمایشگاههای تحت پوشش در خرداد ماه سال جاری انجامگرفته است.
همچنین در مورد چگونگی نقشه آزمایشگاههای واحد های تولیدی جدید التاسیس، مشاوره های لازم به مسئولین فنی و مدیران عامل واحد های تولیدی ارائه شد.
نظر شما :