در معاونت غذا و دارو اراک انجام شد؛
روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک برای استان گلستان تشریح شد
![روند اجرای موفق طرح تولید نان کامل در اراک برای استان گلستان تشریح شد](/images/vcfd/fa/news/news-primary/2023/64d0b76155cbe-img-5243.jpg)
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس گلستانی؛ مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک اظهار داشت: با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی و در همین راستا، تیمی متشکل از معاونت غذا و دارو، معاونت بهداشتی ، اداره کل غله، اتحادیه صنف خبازان استان گلستان، جهت آشنایی با جنبه های مختلف نهضت احیاء نان کامل در استان مرکزی ، از این استان بازدید نموده و در جلسه برگزار شده در محل معاونت غذا و دارو اراک تبادل نظر و بررسی علمی لازم به عمل آمد.
همچنین تلاشهای معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ارتقاء کیفیت آرد و نان، حفظ سبوس در آردهای خبازی و نهایتاً تولید آرد کامل و نان کامل( نان تهیه شده از آرد کامل) و اقدامات انجام شده توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی برای نمایندگان کارگروه گندم،آرد و نان استان گلستان شرح شد.
نظر شما :