توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

لزوم پایش و اندازه گیری رنگ های مصنوعی به ویژه سان ست یلو در مواد غذایی (فرآورده های حجیم شده)

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۷ کد : ۳۸۴۰۷ اخبار اصلی
مهندس خوانساری در کارگاه آموزشی اندازه‌گیری رنگ سان ست یلو در مواد غذایی ، با تأکید بر فرآورده‌های حجیم شده، با روش HPLC و مقایسه آن با روش مرجع استاندارد، یک گام مهم در بهبود کیفیت مواد غذایی و حفظ سلامت جامعه است. رنگ سان ست یلو، یکی از مواد افزودنی شایع در مواد غذایی، می‌تواند تأثیر مستقیمی بر جذابیت و جلوه تصویری محصولات غذایی داشته باشد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس نفیسه خوانساری کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اراک بیان کرد:در این کارگاه آموزشی، کارشناسان مواد غذایی با مباحث مربوط به اندازه‌گیری رنگ سان ست یلو و نیز روش‌های استفاده از این ماده در محصولات حجیم شده آشنا می‌شوند. این آموزش‌ها به بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی کمک می‌کنند، زیرا رنگ‌های مصنوعی ممکن است مشکلات سلامتی را به دنبال داشته باشند.

وی افزود: در مواد غذایی حجیم شده، مثل پفک ها، اسنک ها و سایر محصولات مشابه، اهمیت رنگ بیشتر می‌شود. بنابراین، پایش و اندازه‌گیری رنگ در این محصولات بسیار مهم است. رنگ‌های غیر مجاز یا بیش از حد مصرف شده می‌توانند به سلامتی افراد آسیب بزنند. با توجه به اهمیت موارد فوق، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه اندازه‌گیری رنگ سان ست یلو در مواد غذایی امری بسیار حیاتی است. این کارگاه‌ها به کارشناسان مرتبط با صنعت غذایی فرصتی عالی برای یادگیری روش‌های نوین اندازه‌گیری رنگ و کاربردهای آن در تضمین کیفیت مواد غذایی ارائه می‌دهند.

مهندس خوانساری اشاره کرد: پایش و اندازه‌گیری رنگ در مواد غذایی از اهمیت ویژه‌ای در سلامت جامعه برخوردار است. این کار باعث اطمینان از ارائه مواد غذایی با کیفیت و سالم به مصرف‌کنندگان می‌شود. عدم اندازه‌گیری مناسب رنگ ممکن است به تغییرات نامطلوب در مواد غذایی و حتی به مسائل بهداشتی منجر شود. بنابراین، ترتیب کارگاه‌های آموزشی و ترویجی در این زمینه می‌تواند نقش مهمی در افزایش آگاهی افراد و تضمین کیفیت مواد غذایی ایفا کند.

وی در پایان اظهار کرد: لازم به ذکر است که اندازه‌گیری و کنترل رنگ در مواد غذایی باید تحت نظارت سازمان‌ها و مقررات بهداشتی و مواد غذایی انجام شود. این اقدامات اساسی به حفظ سلامت جامعه و تضمین ارائه مواد غذایی ایمن و با کیفیت کمک می‌کنند.

کلید واژه ها: پایش و اندازه گیری رنگ های مصنوعی کارگاه آموزشی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اراک نفیسه خوانساری