بازدید رئیس محترم دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور از واحد تولیدی آرد گل آذین

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۳۹۲۵۴ اخبار اصلی
دکتر مطلق رئیس محترم دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در ادامه سفر یکروزه به استان مرکزی به همراه معاون غذا و دارو و دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه از واحد تولیدی گل آذین تولید کننده آرد کامل بازدید کرد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در این بازدید که از خط تولید و آزمایشگاه کنترل کیفی این واحد تولیدی صورت پذیرفت از نزدیک در جریان نحوه تولید و کنترل کیفی این واحد مستقر در شهرستان آشتیان قرار گرفت .
وی همچنین ضمن گفتگو با مدیر عامل این واحد تولیدی در جریان تلاش ها، موفقیت ها ، ظرفیت ها و همچنین برنامه های آتی این واحد تولیدی قرار گرفت.
در این بازدید ضمن بررسی کلیه خطوط تولید و محصولات خروجی،مسائل و چالش های پیش رو در صنعت آرد استان مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص مباحث و مسائل موجود بحث و تبادل نظر شد.گفتنی است: درحال حاضرکارخانجات آرد استان قسمت عمده ای از آرد منطقه را تولید می کنند که نظارت، کنترل، بازرسی های مستمر مدیریت غذای استان یکی از اولویت های جدی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی است.

کلید واژه ها: آرد بازدید دکتر مطلق اراک گل آذین