توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:
کارگاه آموزشی «دانستنیهای تغذیه در ماه رمضان»
معاونت غذا و دارو اراک به منظور ارتقای سطح آگاهی پرسنل پیرامون اهمیت تغذیه در ماه مبارک رمضان، کارگاه آموزشی با عنوان «دانستنیهای تغذیه در ماه رمضان» برگزار کرد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،معاونت غذا و دارو به منظور ارتقای سطح آگاهی شهروندان پیرامون اهمیت تغذیه در ماه مبارک رمضان کارگاه آموزشی با عنوان «دانستنیهای تغذیه در ماه رمضان» در محل سالن اجتماعات دکتر دلاور معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این برنامه دکترآیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت مسائلی چون توصیههای بهداشتی و تغذیهای در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامتی، نحوه تغذیه و ویژگیهای غذای سحر و افطار در ماه رمضان و ... را مطرح و پیرامون آن صحبت کردند.
نظر شما :