کشف بیش از ۲۰ قلم مکمل ورزشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در اراک

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۹:۲۵ کد : ۴۰۳۸۸ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو اراک خبر داد: کارشناسان معاونت غذا و دارو با همکاری پلیس امنیت اقتصادی از یک منزل مسکونی، بیش از ۲۰ قلم مکمل ورزشی قاچاق و غیرمجاز به ارزش نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.
کشف بیش از ۲۰ قلم مکمل ورزشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کارشناسان معاونت غذا و دارو با همکاری پلیس امنیت اقتصادی از یک واحد منزل مسکونی بیش از ۲۰ قلم مکمل ورزشی قاچاق و غیرمجاز به ارزش نزدیک به بیست میلیارد ریال کشف و ضبط کردند.
وی افزود:در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا ، انواع پودرهای مکمل بدنسازی قاچاق کشف و یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
دکتر علیمرادیان تأکید بر برخورد قاطع  با عناصر تهیه و توزیع قاچاق کالا، خاطرنشان کرد: برخورد با این پدیده نیازمند یک عزم و بسیج همگانی است و برخورد با قاچاق کالا به خصوص کالاهای سلامت محور باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود.

کلید واژه ها: کشف مکمل های ورزشی اراک معاونت غذا و دارو