بررسی استقرار یک صنایع آردی و تمهیدات در جهت سالم سازی و متناسب با شرایط جغرافیایی در استان

۲۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۴۱۷۱۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۲۶
جلسه ای در خصوص بررسی شرایط استقرار یک واحد تولید کننده فرآورده های نانی و شیرنی در استان و همفکری جهت رفع موانع تولید و سهولت اخذ مجوزهای بهداشتی در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد.
بررسی استقرار یک صنایع آردی و تمهیدات در جهت سالم سازی و متناسب با شرایط جغرافیایی در استان

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در این نشست که با حضور دکتر علیمرادیان معاون غذا و دارو، مهندس گلستانی مدیر اداره نظارت ، مهندس مختاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو برگزار شد، مسائل و موضوعات مختلف یک واحد تولیدی مواد آردی در محدوده مرکزی و موقعیت خاص جغرافیایی آن مورد بررسی قرار گرفت و حاضران در خصوص راهکارهای پیشنهادی به گفتگو پرداختند.

معاون غذا و دارو در این جلسه تاکید کرد: باید  موانع موجود برای تولیدکنندگان سلامت محور برداشته شود تا با سرعت بیشتری در زمینه اقتصاد و اشتغال و تامین سلامت مردم گام بردارند.

وی افزود: باید به سلامت تکیه و تلاش و اقدامات به نفع مردم باشد و لازم است از تولید کنندگان مواد غذایی با کیفیت و سلامت محور حمایت کرد.
انتهای پیام/

کلیدواژه‌ها: بررسی صنایع غذایی تمهیدات اراک معاونت غذا و دارو


نظر شما :