از ابتدای سال؛

وضعیت پرداخت مطالبات دارویی دانشگاه نسبت به میانگین کشوری مطلوب است

۱۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۳ کد : ۴۲۱۲۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اعلام کرد: ‌بدهی دارویی دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۴۰۲ کمتر از میانگین کشوری است.
وضعیت پرداخت مطالبات دارویی دانشگاه نسبت به میانگین کشوری مطلوب است

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در نشست بررسی وضعیت بدهی شرکت های پخش دارویی استان از دانشگاه علوم پزشکی با حضور دکتر ناظری مدیر دارویی معاونت، مهندس جیریایی مدیر مالی دانشگاه و مدیران شرکت های پخش دارویی تابعه در معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: خوشبختانه با درایت ریاست دانشگاه، معاونت توسعه و مدیر مالی دانشگاه ، تعامل خوب شرکت های پخش و همکاران ما در معاونت غذا و دارو وضعیت تسویه مطالبات نسبت به میانگین کشوری وضعیت مطلوبی است.

وی افزود: شرکت های پخش نسبت به ویزیت منظم و تحویل به موقع دارو به داروخانه های بخش خصوصی توجه بیشتری نشان دهند ، مبادا به خاطر قصور ما بیماری دچار سختی شود .

گفتنی است از دیگر محورهای مورد اشاره توسط معاون غذا و دارو و مدیر مالی دانشاه، تسویه بدهی ها از راه تهاتر و همچنین حمایت از ادامه فعالیت شرکت های پخش تازه کار و کوچک با تسویه به موقع مطالبات بود.

کلید واژه ها: مالی بدهی شرکت های پخش دارویی معاونت غذا و دارو اراک