تشدید بازرسی از صنایع غذایی استان مرکزی در ایام نوروز

۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۶ کد : ۴۲۴۱۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۰
مدیر غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک رگفت: باهدف تأمین سلامت غذایی، بازرسی‌های سرزده از صنایع و شرکت‌های تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی استان در ایام نوروز تشدید می‌شود.
تشدید بازرسی از صنایع غذایی استان مرکزی در ایام نوروز

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس فریده گلستانی، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: هدف از تشدید بازرسی‌های صنایع غذایی و آشامیدنی استان در ایام نوروز برای رضایت مندی هرچه بیشتر و اطمینان شهروندان و میهمانان نوروزی از مصرف محصولات باکیفیت و سالم است.

وی افزود: در تعطیلات نورزی همه غرفه‌های نمایشگاهی که مواد خوارکی و آشامیدنی و همچنین محصولات آرایشی و بهداشتی عرضه می‌کنند، زیر ذره بین کارشناسان این معاونت قرار خواهند داشت.

گلستانی ادامه داد: تقارن ایام تعطیلات نوروز با بهار قرآن باعث افزایش تقاضا و عرضه ظروف یکبار مصرف می‌شود که باید به نشان استاندارد و سیب سلامت این محصولات دقت بیشتری کرد.

کلید واژه ها: تشدید نظارت ها ایام نوروز صنایع غذایی معاونت غذا و دارو اراک


نظر شما :