تشدید بازرسی از صنایع غذایی استان مرکزی در ایام نوروز
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مهندس فریده گلستانی، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: هدف از تشدید بازرسیهای صنایع غذایی و آشامیدنی استان در ایام نوروز برای رضایت مندی هرچه بیشتر و اطمینان شهروندان و میهمانان نوروزی از مصرف محصولات باکیفیت و سالم است.
وی افزود: در تعطیلات نورزی همه غرفههای نمایشگاهی که مواد خوارکی و آشامیدنی و همچنین محصولات آرایشی و بهداشتی عرضه میکنند، زیر ذره بین کارشناسان این معاونت قرار خواهند داشت.
گلستانی ادامه داد: تقارن ایام تعطیلات نوروز با بهار قرآن باعث افزایش تقاضا و عرضه ظروف یکبار مصرف میشود که باید به نشان استاندارد و سیب سلامت این محصولات دقت بیشتری کرد.
نظر شما :