۱۳۸ بازرسی از آزمایشگاه‌های واحد‌های تولیدی استان مرکزی

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۵ کد : ۴۳۰۰۸ اخبار اصلی
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت:۱۳۸ بازرسی از آزمایشگاه‌های واحد‌های تولیدی صنایع غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی تحت نظارت کامل کارشناسان آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ انجام شد.
۱۳۸ بازرسی از آزمایشگاه‌های واحد‌های تولیدی استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر آیدا غفاری، مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:پایش و بازرسی از آزمایشگاه‌های واحد‌های تولیدی محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در حوزه تحت پوشش این دانشگاه، توسط کارشناسان مربوطه بصورت مستمر و روزانه انجام می شود.
وی بیان کرد: در سال گذشته نیز ۱۲ مورد بازرسی از آزمایشگاههای همکار و مجاز تحت پوشش و ۱۴ بازدید از آزمایشگاههای آکرودیته (آزمایشگاه مجاز واحد تولیدی) انجام شد.

غفاری افزود: این بازرسی‌ها به منظور بررسی آزمون‌های کنترل کیفیت فیزیکو شیمیایی محصولات تولیدی مطابق استاندارد‌های ملی است.
انتهای پیام/

کلید واژه ها: نظارت آزمایشگاه کنترل صنایع غذایی معاونت غذا و دارو اراک دکتر آیدا غفاری