بارگزاری سهمیه هتل های شمال و مشهد

۰۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۹ کد : ۴۴۹۷۱ اخبار اصلی
با پیگیری های بعمل آمده جهت ارائه تسهیلات خدمات رفاهی سفر به همکاران ارجمند دانشگاه ، نسبت به عقد قرارداد با هتل های شمال و مشهد اقدام و سامانه رفاهی جهت ثبت نام از روز دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح بازگشایی میگردد.
بارگزاری سهمیه هتل های شمال و مشهد

شایان ذکر است اولین بازه سفر 11 مردادماه می باشد، لذا متقاضیان می بایست شرایط استفاده از هتل ها را بادقت مطالعه نموده (فایل پیوست) و با آگاهی کامل نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. همچنین متذکر میشود به دلیل برقراری عدالت و جلوگیری از تضییع حقوق سایر همکاران گرانقدر، اولویت ثبت نام در روز اول با افرادی میباشد که در سال جاری از هتل های مشهد و شمال استفاده ننموده اند.

اطلاعات قرارداد هتل ها بشرح ذیل میباشد:

هتل مشهد: مشهد، امام رضا(ع) 12 کوچه شهید حنایی 7 ، هتل آفتاب مرکزی بصورت فول برد (اسکان، صبحانه، ناهار، شام)، یک واحد 2 تخته و سه واحد 4 تخته
-هزینه اسکان و صبحانه همکار و افراد درجه 1 شامل : همسر و فرزند بابت هر شب مبلغ 2.500.000 و سایرین مبلغ 4.000.000ریال می باشد.

هتل شمال: ساری - مجتمع صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت بصورت فول برد (اسکان، صبحانه، ناهار، شام)، یک سویت 3 نفره و دو سویت 5 نفره
1-هزینه اسکان همکار و افراد درجه 1 شامل : همسر و فرزند بابت هر شب مبلغ6.000.000ریال و سایرین مبلغ12.000.000ریال می باشد.

در پایان یادآور میشود باتوجه به مشکلات درگاه الکترونیک بانک، تا اطلاع ثانوی جهت پرداخت وجه و قطعی کردن ثبت نام خود به اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمائید.

کلیدواژه‌ها: هتل رفاهی و پشتیبانی