دکتر علی یادگاری ،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی ۲۶ مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۸ کد : ۴۵۳۹۲ اخبار اصلی

دکتر علی یادگاری ،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ، 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی از روزهای بیاد ماندنی تاریخ معاصر است که پیروزی دیگری در تاریخ این مرز و بوم رقم زد. این روز باشکوه را گرامی می‌داریم و تقارن آن با ایام شهادت سید و سالار شهیدان و هفتاد و دوتن از یاران باوفایش که سیره آنان در ایثار و ایثارگری ،سرمشق و الگو در بستر فرهنگ غنی ما ایرانیان است  را  فخر می‌ورزیم. بی‌شک بخش بزرگی از استواری تاریخ باعظمت و سترگ انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مدیون این استقامت عزت‌مندانه آزادگان و ایثارگران است. به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) : «عزت، قدرت و صدرنشینی هر ملت در تاریخ به مجاهدت فرزندانش بستگی دارد و استقامت پیروز عزیزان آزاده ملت ایران را در صدر نشانده است».

دکتر علی یادگاری ( معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک)

کلیدواژه‌ها: پیام تبریک 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی