ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۵۴۳۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۱۳
مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن تاکید بر ضرورت و دقت در تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین اباعبدلله،بر پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده های غذایی و آشامیدنی هم تاکید کرد .
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین

فریده گلستانی گفت :  یکی از مهمترین دغدغه های زوار در پیاده روی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه‌ای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر می تواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان دراین مراسم معنوی تبدیل شود 

او افزود : بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری می باشد و آینده متعلق به محصولات و فرآورده‌هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهره‌گیری از فناوری‌های نوین نظیر خلاء و نانو دنبال می‌کند.

وی یادآور شد  : نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه ضروری است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا محسوب می‌شود.

 

کلیدواژه‌ها: غذای اربعین توصیه برای غذای زوار اربعین


نظر شما :