یکپارچگی نظارت و پایش وظایف و تکالیف معاونت های غذا و دارو در کشور

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۴۵۴۳۶ اخبار اصلی
همایش کشوری معاونان غذا و دارو سراسر کشور در تهران برگزار و حاضرین در راستای تدوین شیوه نامه مناطق دهگانه کشوری ،تبادل نظر کردند.
یکپارچگی نظارت و پایش وظایف و تکالیف معاونت های غذا و دارو در کشور

سازمان غذا و دارو کشور در حال نگارش وظایف  این سازمان در ۱۶ بند در ذیل تدوین برنامه های هفتم توسعه پیشرفت است و به همین دلیل در نشستی با معاونین دانشگاه های کشور مهمترین اولویت ها و نقطه نظرات کارشناسی شده در این زمینه را واکاوی نمود .

این شیوه نامه به منظور وحدت رویه و استفاده از تجارب موفق مناطق و یکپارچگی نظارت و پایش وظایف و تکالیف سازمان در دانشگاه ها، با حضور ریاست سازمان و روسای دانشگاه منطقه اجرا می شود .

دکتر یادگاری،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : در راستای تدوین شیوه نامه مناطق دهگانه، تفاهم نامه هایی با دبیران مناطق به منظور تفویض اختیارات در برخی امور غیرحاکمیتی صورت می گیرد.

او افزود : عملکرد معاونت های غذا و دارو به صورت سامانه ای برنامه عملیاتی ستاد و دانشگاه ها را ارزیابی می شود که باعث ارتقاء خدمت رسانی و رضایتمندی ارباب رجوع می گردد

کلیدواژه‌ها: همایش کشوری معاونان غذا و دارو