درج برچسب برای محصولات تولیدی و وارداتی تراریخته،تکلیف می شود .

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۳ کد : ۴۵۴۴۷ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک : طبق برنامه هفتم توسعه تمامی محصولات غذایی تولیدی و وارداتی تراریخته مکلف به درج برچسب می‌شوند.
درج برچسب برای محصولات تولیدی و وارداتی تراریخته،تکلیف می شود .

دکتر یادگاری : در نشست هم اندیشی معاونین غذا و دارو کشور با رئیس و معاونین سازمان غذا و دارو در خصوص آخرین وضعیت دارو،مواد غذایی،خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و از همه مهمتر برنامه های و اولویت های این سازمان و معاونت در برنامه هفتم توسعه نقطه نظراتی بیان شد .

او افزود : بر اساس برنامه هفتم توسعه در حوزه امنیت غذایی و ارتقاء تولید محصولات کشاورزی، آیین نامه کانون مسئولین فنی و بهداشتی تدوین و تا سه ماه باید در دولت تصویب شود.

وی یادآور شد : بر اساس برنامه هفتم  توسعه فهرست داروهای سنتی و گیاهی مانند فارماکوپه دارویی تدوین و عطاری‌ها و سلامتکده‌ها نیز ذیل معاونت‌های غذا و دارو فعالیت خواهند کرد.

دکتر یادگاری گفت : بر این اساس اداره کل مکمل با همکاری دفتر طب ایرانی آیین نامه آن را تدوین خواهد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود : تعرفه خدمات دارویی طبق برنامه هفتم توسعه ابتدای سال با تعرفه‌های درمانی تصویب و ابلاغ می‌شود همچنین پس از ۵ سال جزو احکام دائمی دولت اجرایی خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: دکتر یادگاری تعرفه خدمات دارویی امنیت غذایی و ارتقاء تولید محصولات کشاورزی،