۶۰ درصد مطالبات داروخانه‌های استای مرکزی پرداخت شد

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۰ کد : ۴۶۰۵۸ اخبار اصلی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۶۰ درصد مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد استان مرکزی پرداخت شد.
۶۰ درصد مطالبات داروخانه‌های استای مرکزی پرداخت شد

دکتر علی یادگاری گفت :  از هشت ماه طلبی که داروخانه‌های استان مرکزی داشتند، پنج ماه آن پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه، میزان پرداختی مربوط به مطالبات سال گذشته و دی‌ماه سال ۱۴۰۲ است، ادامه داد: مطالبات سال گذشته پرداخت شده و فقط دی ماه سال قبل (سهم ارز ) مربوط به سازمان تامین اجتماعی باقی مانده است .

وی تاکید کرد : از 5 ماه امسال نیز که اسناد مربوطه تحویل شده،2 ماه ابتدایی سال به طور کامل پرداخت شده ( تامین اجتماعی ) و ماه های خرداد،تیر،مرداد و شهریور نیز در آینده پرداخت خواهد شد .

دکتر یادگاری گفت : بیمه های سلامت و نیروهای مسلح نیز تا تیر ماه سال جاری پرداخت شده اند .

او افزود : بقیه مطالبات داروخانه‌ها و مراکز طرف قرارداد نیز در آینده نزدیک پرداخت می‌شود.

دکتر یادگاری افزود: با توجه به اینکه تامین داروهای مورد نیاز بیماران از اهمیت بسزایی برخوردار است، غذا و دارو از تمام توان و ظرفیت برای پرداخت به موقع مطالبات داروخانه‌ها استفاده می‌کند.

وی یادآور شد: طرح ملی نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی و الکترونیکی شدن فرآیندهای ارایه خدمات و پذیرش و رسیدگی به اسناد پزشکی، نه تنها در پرداخت‌های سازمان تسریع به عمل آورد بلکه با ساماندهی مراجعات و مدیریت بهتر هزینه‌های درمانی، امکان اصلاح سایر مشکلات حوزه سلامت بیش از پیش فراهم شد.

ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .

-----------------------------------------------------

کلیدواژه‌ها: پرداخت مطالبات داروخانه های استان مرکزی دکتر علی یادگاری معاون غذا و دارو اراک