معاون غذا و دارو اراک،

تجویز مکمل های غیر مجاز، مرز باریکی در اعتیاد

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۴ کد : ۴۷۷۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو استان با بیان اینکه نظارت بر باشـگاه ها و مـراکـز توزیع و فــروش مکمل های ورزشی با دانشگاه علوم پزشکی نیست و چون ضابط قضایی نیستیم ، مجوز ورود و بازرســی هم نداریم ، می افزاید : قطعا دســـتگاه هایی چون ورزش و جوانان ، اتاق اصـناف ، اماکن نیروی انتظامی و... با توجه به وظایف تعریف شــده ، امکان بیشـــتری برای نظارت بر این مکان ها دارند ؛ با این حال معاونت غـذا و دارو در قالب گشـت های مشــترک با دستگا ه قضــــا در طی سال چندین بار بازرسی هایی را انجام داده و برخورد های لازم با متخلفان انجام شده است.
تجویز مکمل های غیر مجاز، مرز باریکی در اعتیاد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو استان با بیان اینکه نظارت بر باشـگاه ها و مـراکـز توزیع و فــروش مکمل های ورزشی با دانشگاه علوم پزشکی نیست و چون ضابط قضایی نیستیم ، مجوز ورود و بازرســی هم نداریم ، می افزاید : قطعا دســـتگاه هایی چون ورزش و جوانان ، اتاق اصـناف ، اماکن نیروی انتظامی و...  با توجه به وظایف تعریف شــده ، امکان بیشـــتری برای نظارت بر این مکان ها دارند ؛ با این حال معاونت غـذا و دارو در قالب گشـت های مشــترک با دستگا ه قضــــا در طی سال چندین بار بازرسی هایی را انجام داده و برخورد های لازم با متخلفان انجام شده است.
علیمرادیان ضــمن تایید بالا بودن آمار میـزان مکمل های غیــر مجازی که در مکان های غیر رســمی چون باشــگاه های ورزشی ، عطاری ها و آرایشـگاه ها به فروش می رســد و حاوی مواد مخدر نیز هســـــتند ، بر اینکه البته هنوز آمار دقیقـی در این باره وجود ندارد و بین 30 وی تصـریح می کند : ناظران و بازرسان معاونت غذا و دارو در دانشـــــگاه علوم پزشکی به صـورت مداوم از داروخانه ها بازدید می کنند و موارد غیر مجاز را مورد برخورد جدی قرار می دهند ؛ از همین رو میزان تخلفات و کشــفیات مکمل های ورزشی غیر مجاز در داروخانه ها بســیار کم می باشد.
معاون غذا و دارو دانشـگاه علوم پزشکی اسـتان به لزوم اصــلاح قوانین به دلیل ضـعف های موجود اشــاره می کند و با تاکید به اینکه به دلیل خلاء های قانونی ، در خصــوص اختیارات بیشـــتر برای نظارت بر مراکـز توزیع و فـروش مکمل های تقلبی و بدون برچســـب اصالت با
مشـکل و چالش روبه رو هســتیم ، می گوید : تنها محل مجاز توزیع و فــروش انواع مکمل ها ، داروخانه ها هســـتند و سایر مراکزی که به عنوان محل فروش و یا تهیه و تولید در مـراکــز بدون مجوز قانونی فعالیت مـی کنند ، به هیچ عنوان  دارای صلاحیت نیستند

کلید واژه ها: مکمل های ورزشی دکتر علیمرادیان