کنترل دقیق واردات برنج برای حفظ سلامت جامعه
افخم محمدعلیزاده گفت: «تمامی برنجهای وارداتی پیش از ورود به کشور، از نظر آلودگیهای شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین نظیر آرسنیک به دقت بررسی میشوند. این آزمایشها در مراکز تخصصی و با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات انجام میشود تا هیچگونه خطری متوجه سلامت مصرفکنندگان نباشد.»
وی با تأکید بر رعایت کامل استانداردهای ایمنی و سلامت در واردات مواد غذایی افزود: «محصولات غذایی وارداتی، از جمله برنج، تنها در صورتی اجازه ورود به بازار را دارند که تمامی شاخصهای کیفی و سلامت را رعایت کرده باشند. در غیر این صورت، از ورود محمولههای نامنطبق به کشور جلوگیری خواهد شد.»
مهندس محمدعلیزاده ضمن حمایت از تولید داخلی گفت: «سیاستهای کلان کشور بر تقویت تولید داخلی تأکید دارند و واردات محصولات غذایی، تنها در موارد ضروری و برای تأمین نیاز مصرفکنندگان انجام میشود. در این زمینه، سازمان غذا و دارو همواره تلاش میکند تا ضمن نظارت کامل بر کیفیت محصولات وارداتی، به توسعه و تقویت کشاورزی داخلی نیز کمک کند.»
ما را در فضای مجازی هم دنبال کنید .
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :