ارتقاءکمی و کیفی بسته بندی مواد غذایی با توجه دادن به نقش پلیمرها در صنعت بسته بندی
آیدا غفاری در دوره ی آشنایی با انواع پلیمر ها در صنعت مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی یادآور شد ؛ سبکی و کموزنی ، مقاومت و استحکام بالا ، مقرون به صرفه و کمهزینه بودن پلیمر مهمترین ویژگی های این مواد و نیز افزایش رضایت کاربران نسبت به کیفیت و ظاهر بسته بندی محصولات، کاهش خسارات ناشی از فاسد شدن مواد غذایی در داخل بسته بندیها و همچنین کاهش خسارات وارد بر محیط زیست از مهمترین مزایای استفاده از مواد پلیمری در بسته بندی است .
بدون وجود مواد پلیمری زندگی انسان در زمینههای مختلف به خصوص توزیع و مراقبت از محصولات مختلف با مشکلات بزرگی مواجه میشود به همین جهت دروه ِ آموزشی آشنایی برای ارتقاء آگاهی کارشناسان اداره نظارت و آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو و همچنین کارشناسان نظارت شبکه های تحت پوشش برگزار شد که با استقبال خوب همکاران مواجه شد
نظر شما :