ارتقاءکمی و کیفی بسته بندی مواد غذایی با توجه دادن به نقش پلیمرها در صنعت بسته بندی

۰۹ دی ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۲ کد : ۴۸۶۶۹ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۱۱۸
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ نقش پلیمرها در صنعت بسته بندی به طرز شگفت‌انگیزی روز‌به‌روز افزایش یافته و توانسته تحول عظیمی را در این صنعت برای همیشه به وجود آورند.
ارتقاءکمی و کیفی بسته بندی مواد غذایی با توجه دادن به نقش پلیمرها در صنعت بسته بندی

 آیدا غفاری در دوره ی آشنایی با انواع پلیمر ها در صنعت مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی یادآور شد  ؛ سبکی و کم‌وزنی ، مقاومت و استحکام بالا ، مقرون‌ به صرفه و کم‌هزینه بودن پلیمر مهمترین ویژگی های این مواد و نیز افزایش رضایت کاربران نسبت به کیفیت و ظاهر بسته بندی محصولات، کاهش خسارات ناشی از فاسد شدن مواد غذایی در داخل بسته بندی‌ها و همچنین کاهش خسارات وارد بر محیط زیست از مهمترین مزایای استفاده از مواد پلیمری در بسته بندی است .

 بدون وجود مواد پلیمری زندگی انسان در زمینه‌های مختلف به خصوص توزیع و مراقبت از محصولات مختلف با مشکلات بزرگی مواجه می‌شود به همین جهت دروه ِ آموزشی آشنایی برای ارتقاء آگاهی کارشناسان اداره نظارت  و آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو و همچنین کارشناسان نظارت شبکه های تحت پوشش برگزار شد که با استقبال خوب همکاران مواجه شد

کلیدواژه‌ها: ارتقاءکمی و کیفی بسته بندی مواد غذایی نقش پلیمرها صنعت بسته بندی آشنایی با انواع پلیمر ها مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک


نظر شما :