فواید فیبرهای موجود در غذا و نان ها:

۱۰ دی ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۷ کد : ۴۸۷۰۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۲
فیبرهای موجود در نان و غذا در صورتی که درست بکار برده شوند موجب پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش خواهد شد.
فواید فیبرهای موجود در غذا و نان ها:

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک،اثبات شده است که فیبرهای غذائی نقش بسزائی در پیشگیری از اختلالات دستگاه گوارش و یبوست دارند. 

 فیبرهای موجود در غذاها موجب تنظیم عملکرد سیستم گوارشی می شوند و در پیشگیری از دیابت، ابتلا به چربی خون بالا و حتی پیشگیری از برخی سرطان های دستگاه گوارش نقش دارند و از طرفی فیبر موجود در غذاها، مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذائی را جذب و از روده دفع می کنند.

 متخصصین امر برای پیشگیری از چاقی، دیابت، افزایش چربی خون، تنظیم و پیشگیری از برخی از بیماری های دستگاه گوارش همواره توصیه به مصرف مواد غذائی حاوی فیبر از جمله نان های سبوس دار و نان کامل می کنند.

اما برای اینکه سبوس نقش و تأثیرات مفیدش را در سلامتی افراد ایفا نماید نانوان لازم است یک سری شرایط رعایت کنند.
 

 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
https://eitaa.com/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: فیبرهای موجود در غذا و نان اختلالات دستگاه گوارش تنظیم عملکرد سیستم گوارشی پیشگیری از دیابت ابتلا به چربی خون بالا سرطان های دستگاه گوارش مواد سمی


نظر شما :