هماهنگی و هم افزایی کارشناسان در حوزه ی غذایی و بهداشتی ،ارتقاء کمی و کیفی محصولات را در پی خواهد داشت .
کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه بمنظور مروری بر دستورالعمل ها و بخشنامه های جدید سازمان غذا و دارو و همچنین با هدف هم افزایی و انتقال تجربیات دور یک میز نشستند .
فریده گلستانی،مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت : این جلسات با هدف پیشبرد بهتر اهداف سازمان برگزار می شود که هر اندازه تعداد این جلسات بیشتر باشد،نتیجه و سرانجام آن در ارتقاء سلامت و تولید محصولات سلامت محور دیده خواهد شد .
در پایان از زحمات کارشناسان در جایگاه نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد .
نظر شما :