وظایف و آئین کار مسئولین فنی فعال در صنایع غذایی مورد بررسی قرار گرفت .

۱۵ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۱ کد : ۴۹۳۶۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۹
در جلسه ای تخصصی ، در خصوص مقررات و وظایف و آئین کار مسئولین فنی و نیز چالش‌ها و مشکلات این حوزه بحث و تبادل نظر شد.
وظایف و آئین کار مسئولین فنی فعال در صنایع غذایی مورد بررسی قرار گرفت .

 در این سمینار تخصصی که با حضور مدیر و کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو اراک  و دانشکده های خمین و ساوه ،کارشناس عالی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ، مدیران و کارشناسان اداره کل کار، اداره کل تامین اجتماعی ،اداره کل فنی و حرفه ای و نیز مدیر کانون مسئولین فنی کشوری  و همچنین مسئولین فنی سراسر استان برگزار شد ، وظایف ،قوانین و آئین کار مسئولین فنی صنایع غذایی ،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت 

کلیدواژه‌ها: مسئولین صنایع غذایی وظایف آشامیدنی خوراکی


نظر شما :