تشدید نظارت‌های سازمان غذا و دارو بر مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای

۲۸ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۰ کد : ۴۹۵۷۱ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۳۱
سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از تشدید نظارت‌ها بر تولید، توزیع و فروش مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای خبر داد و تأکید کرد که این محصولات باید دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو باشند
تشدید نظارت‌های سازمان غذا و دارو بر مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای

دکتر علی صفا، سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، در گفت‌وگو با ایفدانا اعلام کرد که این سازمان با جدیت بیشتری بر فرآیند تولید و عرضه مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای نظارت خواهد کرد. وی گفت: «با توجه به افزایش مصرف مکمل‌ها، نظارت بر کیفیت و اصالت این محصولات اهمیت بیشتری پیدا کرده است. هدف ما اطمینان از سلامت مصرف‌کنندگان و جلوگیری از عرضه محصولات تقلبی و غیرمجاز است.»

وی با اشاره به اینکه برخی از مکمل‌های موجود در بازار فاقد ضوابط لازم هستند، تأکید کرد: «محصولات تقلبی یا فاقد مجوز، نه‌تنها اثربخشی لازم را ندارند، بلکه می‌توانند عوارض جانبی خطرناکی نیز ایجاد کنند. ما با همکاری نهادهای نظارتی، از عرضه این محصولات جلوگیری خواهیم کرد.»

دکتر صفا در پایان از مردم خواست که هنگام خرید مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای، به شماره مجوز سازمان غذا و دارو و برچسب اصالت کالا توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را از طریق سامانه‌های رسمی این سازمان گزارش دهند.

کلیدواژه‌ها: غذا دارو تقلبی هشدار طبیعی سنتی مکمل مجوز تخلف


نظر شما :