تشدید نظارت‌ها بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی همزمان با روزهای پایانی سال، ماه رمضان و نوروز

۲۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۲ کد : ۵۰۱۱۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۳۵
مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک، از آغاز طرح تشدید نظارت و کنترل کیفیت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سطح منطقه خبر داد.
تشدید نظارت‌ها بر فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی همزمان با روزهای پایانی سال، ماه رمضان و نوروز

 مریم کلبعلی گفت  : بازرسی‌های دوره‌ای و نمونه‌برداری‌های تخصصی از واحدهای تولید، بسته‌بندی و عرضه مواد غذایی و آشامیدنی، با تأکید بر کنترل شاخص‌های کیفی و ایمنی از جمله برچسب اصالت کالا، پروانه ساخت بهداشتی، شرایط نگهداری در انبارها و تطابق با استانداردهای بهداشتی انجام خواهد شد. همچنین، دوره‌های آموزشی ویژه متصدیان فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها و تولیدکنندگان مواد غذایی برگزار می‌شود تا الزامات قانونی و اصول بهداشتی به‌درستی رعایت شود.

 او افزود : امروز نیز کارشناسان این معاونت از دو کارخانه آشامیدنی و غذایی بازدید کردند

وی تاکید کرد : افزایش آگاهی عمومی در خصوص مصرف فرآورده‌های غذایی سالم، از مهم‌ترین اهداف این طرح است. لذا از شهروندان گرامی درخواست می‌شود هنگام خرید، به مشخصات محصول از جمله تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و نشان‌های استاندارد و بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

کلیدواژه‌ها: بازرسی نمونه‌برداری‌ بسته‌بندی مواد غذایی آشامیدنی فروشگاه‌های زنجیره‌ای غذا و دارو


نظر شما :