مدیریت مصرف منطقی دارو بر پایه ی آمار و اطلاعات دقیق

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر مدیریت بهینه در مصرف دارو و اقلام دارویی به خصوص در مراکز درمانی و بیمارستان ها گفت : مصرف اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی در هر استان متفاوت است و با توجه به شیوع بیماری های مختلف در هر استان و گستردگی متنوع هر استان با یکدیگر ،مسلما مصرف و استفاده از دارو و تجهیزات مرتبط درمانی نیز با یکدیگر تفوت دارد و نمی توان همه ی استان ها را با یکدیگر سنجید و یا مقایسه نمود.
دکتر علیمحمدی گفت :اگر می خواهیم در استان خودمان،مصرف دارو و هر اقلام دیگر پزشکی را مدیریت و مصرف آنها را منطقی تر کنیم،لازم است در گام اول آمار ها و ارقام مرتبط را مدیریت و هدفمند و منسجم تر کنیم تا به نتیجه ی مطلوب برسیم .
او افزود : با تلاش جمعی و کار گروهی به خصوص کارشناسان معاونت های غذا و دارو و درمان و مدیریت مصرف دارو و اقلام دیگر می توان هم به تسهیل فرآیندهای تولید و توزیع که به مجموعه دانشگاه کمک می کند امید داشت و هم
نیم نگاهی به حمایت مالی و درمانی بیماران کرد.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :