تعامل بین‌بخشی و به‌روز رسانی ضوابط، ضامن سلامت سفره مردم است

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۸:۵۵ کد : ۵۱۰۲۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۴
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به ضرورت تقویت تولید داخلی مواد اولیه در صنعت غذا، ایجاد بسته‌های حمایتی، تشویق به سرمایه‌گذاری در محصولات زیربنایی، کاهش فعالیت بازارهای موازی و ارتقای ضوابط تولیدی را از جمله اقدامات مؤثر در این حوزه دانست.
تعامل بین‌بخشی و به‌روز رسانی ضوابط، ضامن سلامت سفره مردم است

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)،مریم کلبعلی تأکید کرد: ایجاد زیرساخت‌های مناسب، اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیند صدور مجوزها با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط می‌تواند زمینه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را فراهم کند. همچنین به‌کارگیری سیاست‌های تشویقی کارآمد، راه را برای توسعه تولید تجاری مواد اولیه غذایی هموار می‌سازد.

وی با اشاره به اهمیت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره، گفت: هماهنگی مستمر میان دستگاه‌هایی نظیر دامپزشکی، جهاد کشاورزی، اداره کل نظارت بر ضوابط، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی نقش اساسی در کنترل زنجیره تولید و عرضه ایفا می‌کند. 

به گفته کلبعلی، در حوزه واردات، تسریع فرآیندهای ترخیص کالا از طریق تفویض اختیار به مسئولین فنی شرکت‌های واردکننده و استفاده از ظرفیت سامانه TTAC، موجب افزایش دقت و سرعت در صدور مجوز مصرف شده و امکان پایش بهتر کیفیت محصولات وارداتی را فراهم کرده است.


 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: سرمایه‌گذاری محصولات غذایی آشامیدنی غذا و دارو سلامت


نظر شما :