تقویت ارزش غذایی لبنیات با حفظ قیمت، راهی برای جبران کاهش مصرف

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۰ کد : ۵۱۱۳۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۱
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر لزوم افزایش ارزش غذایی محصولات لبنی در کشور گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است، بدون اینکه قیمت آن‌ها تغییر کند.
تقویت ارزش غذایی لبنیات با حفظ قیمت، راهی برای جبران کاهش مصرف

 دکتر حشمت‌الله رضوی در گفت‌وگو با ایفدانا با اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنی‌شده با ویتامین‌ها، اظهار داشت: این محصولات می‌توانند بخشی از خلا تغذیه‌ای ناشی از کمبود ویتامین‌ها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند. محصولات غنی‌شده می‌توانند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه ایفا کنند، به‌ویژه برای گروه‌های حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان باردار.

 وی افزود: سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، در حالی‌که میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم می‌رسد. این تفاوت نگران‌کننده است و می‌تواند در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند.

 دکتر رضوی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات باکیفیت و ارزشمند لبنیات گفت: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالم‌تر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر گردد.

 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: ارزش غذایی لبنیات سلامت عمومی سرانه مصرف محصولات غنی‌شده سلامت جامعه


نظر شما :